
vineri, 13 iulie 2007
Blondele
R1: O pui intr-o camera rotunda si-i spui sa stea in colt.
R2: Scrii pe ambele fete ale unei coli "Citeste pe verso".
Bancul_zilei
Barbatul ii spune femeii: " uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!
Femeia: Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrb daca avem vaselina in casa. eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc!
VINERI_13


Cum ne-am invatat sa importam totul, am importat si frica de Vineri, 13, sau “paraskevidekatriaphobia” mai pe scurt. Sarbatori nationale de ghinion erau reprezentate la noi prin zilele de Marti (trei ceasuri rele) si 13 (sau treispresezece, treishpe pentru inculti), insa acum le pastram pe amandoua pentru ca, nu-i asa, ce e mai frumos decat o zi ghinionista?! Se pare insa ca ziua de Vineri, 13 are radacini in istorie. Spre exemplu, Cina cea de Taina la care au participat 13 persoane, si crucificarea lui Iisus care a avut loc intr-o zi de Vineri. In Roma antica vinerea era zi de executie (cum mai tarziu a fost si in Marea Britanie). In Evul Mediu, vinerea era cunoscuta si sub numele de “sabbatul vrajitoarelor”, iar participantele la reuniunile din miez de noapte erau in numar de 13. In continuare, pe data de 13 Octombrie 1307, o zi de vineri, membrii ordinului Cavalerilor Templieri au fost arestati sau ucisi (complot intre Biserica Catolica si Filip al IV-lea, deoarece Cavalerii nu au vrut sa il imprumute pe Filip sa isi plateasca datoriile, iar Biserica incepea sa isi piarda din autoritate). O alta coincidenta este legata de misiunea Apollo 13, care a fost lansata la ora 13:13 si abandonata in ziua de 13 Aprilie 1970. Mergand in viitor, un asteroid cunoscut sub numele de Apophis ar putea lovi planeta noastra intr-o zi de vineri, 13 aprilie 2029… Daca obervati ultimele doua afirmatii, pana si data coincide (13 aprilie), iar ieri a fost, ghiciti… 13 aprilie!!! Mai aveti 22 de ani in care va puteti hotari ce faceti cu viata dumneavoastra… Plecati urechile si credeti toate prostiile sau va dedicati timpul si credinta unor lucruri cu mult mai importante?
joi, 12 iulie 2007
Blondele
O blonda si o bruneta mergeau pe strada... Bruneta il vede pe partea cealalta a strazii pe Gigel:
- Ia uite-l pe Gigel, nu-i faci cu mana?
- Sa-si faca singur!
Bancul_zilei
O femeie in varsta merge cu autobuzu. Trece pe langa trei biserici se inchina la toate ... soferu observa si cand trec pe langa casa poporului ii zice:
- Mamaie de ce nu te inchini si la cladirea asta, ca e tot asa mare ca si celelalte trei cladiri, e tot din acelasi material ?
la care batrana:
- Maica ai nevasta ?
- Da!
- O pupi pe buze, pe obraz?
- Da ....
- Si in c*r de ce nu o pupi ca e tot acelasi material ?
miercuri, 11 iulie 2007
Fotografi-spion in Formula 1
Praful alb descoperit in rezervoarele monoposturilor Ferrari dupa cosmopolita cursa de la Monte Carlo a determinat un scandal in lant in Formula 1, totul culminind cu concedierea a doi tehnicieni aflati in posturi-cheie la McLaren si Ferrari, Mike Coughlan si Nigel Stepney. Parchetele din Italia si Marea Britanie au deschis cite o ancheta, pe fir intrind si Federatia Internationala de Automobilism dupa ce 500 de pagini top secret au fost descoperite la o perchezitie in casa inginerului de la Londra. Directorul tehnic de la Toyota, Pascal Vasselon, comentind pe marginea acestui subiect, spune insa ca Formula 1 este un sport in care se lucreaza cu tehnologie inalta, iar „spionajul economic“ este inevitabil. „Fiecare echipa analizeaza concurenta in cele 30 de minute care preceda un Grand Prix. Este singurul moment in care monoposturile nu sint in miscare si pot fi privite de aproape. Exista, de asemenea, fotografi acreditati care nu fac altceva decit sa imortalizeze elemente din masini in beneficiul unei anumite echipe. In plus, recrutarea personalului este urmata si de transferul de tehnologie, chiar daca exista clauze de confidentialitate.“
10.000 de premianti au picat bacalaureatul
25% dintre elevii care nu au trecut Bac-ul au terminat liceul cu media generala mai mare de 9.
Notele primite de elevi in timpul liceului nu corespund cu evaluarea de la bacalaureat. La examenele de Bac au picat 10.100 de liceeni care au avut medii generale de peste 9 in clasele IX-XII. Cele mai multe esecuri au avut elevii din judetele Arges si Dimbovita, unde au picat la Bac aproape cite 1.000 de elevi. Cei mai putini respinsi s-au inregistrat in judetele Suceava si Mehedinti. In total au picat peste 37.000 de elevi dintre cei 190.000 de elevi prezenti la examene.
Rata de promovare inregistrata la examenul de bacalaureat din acest an, inainte de solutionarea contestatiilor, este de 80,7%, cu un punct mai mare decit cea de anul trecut - 79,5%. Printre judetele cu o rata de promovabilitate ridicata se regasesc Suceava (98,32%), Constanta (96,63%), Hunedoara (95,53%), Mehedinti (94,84%) si Caras-Severin (94,45%). Cele mai scazute cote se inregistreaza in Ilfov (16,71%), Giurgiu (57,10%) si Teleorman (63,59%). "Bacalaureatul nu se pliaza pe evaluarea facuta de profesori in timpul anului. Fie se testeaza eronat la clasa, fie bacalaureatul nu e OK. Eu tind sa cred ca se testeaza lucruri diferite si ca, sub notele mari, profesorii isi ascund propria incompetenta. Este clar ca unii profesori pun note pe ochi frumosi", explica Mircea Miclea, fost ministru al Educatiei si presedintele Comisiei prezidentiale pentru educatie si cercetare.
"De exemplu, in Ilfov este o diferenta uriasa. La bacalaureatul de anul trecut au avut o promovabilitate de 94%, iar anul acesta, de doar 16%. Inseamna ca grila de notare de la examene este prea vaga si permite interpretari. Daca ar fi o grila mai strinsa, mai exacta, atunci nimeni nu ar putea puncta de dragul de a ridica procentul judetului in care preda", spune Mircea Miclea. Seful Inspectoratului Scolar Ilfov, Ion Cornaciu, spune ca procentul de anul acesta este corect si-l pune sub semnul intrebarii pe cel din 2006. "Anul trecut, supraveghetorii erau preocupati sa-i supravegheze pe presedintii de comisii, iar elevii isi faceau de cap. Insa nu i-am prins in fapt. Chiar si ministrul (n.red. - Mihail Hardau) a fost la mine in judet de vreo patru ori si a zis ca administrativ totul e bine, insa ceva nu este in regula. Este o mare diferenta de proceduri: anul trecut, directorii si-au trimis suplinitorii si profesorii pensionati la supraveghere, ca sa-i manipuleze usor. Anul acesta am facut in asa fel incit sa aducem profesori cu grade didactice, cu vechime si care sint oameni responsabili", explica Ion Cornaciu.
O alta cauza pentru care exista discrepante intre judete este si publicarea variantelor de subiecte de la bacalaureat pe site-ul Ministerului Educatiei. "Programa scolara a fost dinamitata. Facind publice subiectele, automat creezi o alta programa scolara, paralela cu cea nationala. Si asa invata elevii una la clasa, iar alta trebuie sa pregateasca la Bac", explica fostul ministru al Educatiei.
Cele mai slabe rezultate de la bacalaureatul de anul acesta sint la proba scrisa de limba si literatura romana, insa cei mai multi elevi s-au declarat multumiti de notele obtinute. Cele mai multe note au fost intre 8 si 9,99, pe care le-au obtinut aproximativ 100.000 de elevi. Numarul notelor de 10 a fost de 50, dintre care cele mai multe - 15 - in judetul Mehedinti.
Candidatii care s-au prezentat la toate probele de examen, dar nu au reusit sa obtina media 6 mai au o sansa in toamna. Probele promovate sint recunoscute in sesiunile viitoare. Inscrierile pentru a doua sesiune au loc in intervalul 16-20 iulie. Examenul incepe pe 20 august cu proba orala la limba si literatura romana, pe 21 august, limba materna, iar pe 22 august, limba moderna. Examenele scrise incep pe 23 august, cu limba si literatura romana.
NO COMENT !!!
Bancul_zilei
- Buna ziua,as dori 70 de milioane.
Bancherul:
- Ati inebunit? La anii astia cu ce garantati... daca muriti?
Dar pentru ce va trebuie?
- Stiti se insoara tata...
Bancherul:
- La anii aia?
- Stiti cum e, nici el n-ar vrea dar il obliga parintii...
marți, 10 iulie 2007
Cele_7_minuni_ale_lumii_moderne
În cadrul unuia din cele mai extinse sondaje de opinie la nivel mondial, 60 de milioane de oameni au nominalizat noile şapte minuni ale lumii. Câştigătoarele, nominalizate dintr-o listă scurtă de 21 de candidaţi, au fost Marele Zid Chinezesc, cetatea Petra din Iordania , Colosseum-ul din Roma, Taj Mahal-ul din India, statuia lui Cristos din Brazilia, ruinele cetăţii Machu Pitchu din Peru şi cetatea mayaşă Chichen-Itza, anunţate sâmbătă seară într-o ceremonie specială desfăşurată la Lisabona.
Piramidele din Egipt, singurele monumente care mai sunt în picioare din vechea listă, au fost desemnate candidat "onorific" şi nu vor fi supuse deliberării.
Fiecare dintre aceste monumente a fost anunţat de nume celebre ale lumii precum astronautul Neil Amstrong, fotbalistul Ronaldo sau tenorul Jose Carreras.
Noile şapte minuni ale lumii au fost selecţionate în urma votului prin internet sau prin telefon a peste 70 de milioane de persoane.
Lumea de pe tot mapamondul a ales noile minuni ale lumii .Insa sa nu uitam pe cele vechi: piramida lui Keops, sfinxul din gizeh, stonehange, si alte adevarate minuni ale lumii vechi, piramidele si sfinx-ul sunt niste adevarate minuni ale lumii acesteia. Stau acolo de mii de ani si nu sau deteriorat prea multfata de altele, unii spun ca sfinx-ul a fost facut de egipteni insa eu cred ca egiptenii doar l-au scos din nisip si l-au restilizat prin modificarea capului din leu in cap de faraon. El , sfinx-ul este cel care pazeste comoara lumii, este griphonul din vechime al carui cuib este din aur, nimeni pana acum nu si-a dat seama de asta. Pacat!
Parerea mea ca fiecare constructie cladita de om e o minune, poate numai pentru constructor ca doar e „copilul lui”, poate pentru maretia sa sau technologia folosita la constructia dansei, oricum o fi trebuie sa recunosc, un atu fata de specia umana e ca a stiut, stie si va fi sti sa construiasca. Si sunt sigur ca o face pana la cele mai inalte culmi.
Bancul_zilei
- Fata mamii, la ce petrecere am fost în noaptea aia să-i mulţumeşti lui Dumnezeu că nu latri!